OK-mærket

Find din fagforening her: Søg på titel og se listen | FH

Klar til at forbedre dit arbejdsliv?

Find den rigtige fagforening.
Søg i feltet herover.

Her er den perfekte fagforening til dig:Her er de relevante fagforeninger for dig:

Din arbejdstitel:

I tvivl? Lad os kontakte dig

Tak

Vi kontakter dig snarest.

Hvad kan en fagforening hjælpe dig med?

Den korrekte løn

Overenskomsterne sikrer et godt lønniveau i Danmark. Ingen bliver snydt, når fagforeningen har aftalt lønnen med arbejdsgiverne. Overenskomsterne fastlægger udgangspunktet for lønnen, afhængigt af hvor du arbejder. De bestemmer også, hvordan du kan få mere i løn.

Den sjette ferieuge

Loven giver dig kun ret til fem ugers ferie om året. Den sjette ferieuge er forhandlet på plads gennem overenskomsterne. Mange synes, at ekstra frihed er mere værd end lidt flere penge på lønkontoen.

Barsel med løn

Overenskomsterne sikrer dig ret til at gå på barsel med løn, så du kan være sammen med dit barn de første uger og måneder. Og dine kolleger behøver ikke at løbe stærkere af den grund. Arbejdsgiverne får en kompensation, når du går på barsel, så de kan ansætte en vikar til at passe dit job.

Karriere og efteruddannelse

Overenskomsterne er med til at give dig gode muligheder for at gå på uddannelse, så du hele tiden kan blive bedre til dit job. Det er den bedste vej til bedre løn og større glæde i jobbet. Uddannelse kan også hjælpe dig videre, hvis du mister dit job eller vil skifte spor.

Opsparing til pension

Overenskomsterne sikrer, at du har en pensionsordning, som din arbejdsgiver betaler ind til hver måned. Det gør, at du kan se frem til en alderdom med penge på pensionskontoen. Ordningen indeholder også en forsikring, så du og din familie er sikret en pension, hvis du mister din arbejdsevne.